Compania a fost constituită în Los Angeles, SUA.
Este compus dintr-un grup de parteneri care adoră modificarea mașinii, sunt pricepuți la întreținerea mașinii și stăpânesc tehnologia internetului mobil. 80% dintre membrii echipei noastre au experiență tehnică și sunt angajați în cercetarea și dezvoltarea tehnologiei în domenii conexe de mai mulți ani.

Compania noastra este dealer autorizat al THINKCAR USA pentru Uniunea Europeana, oferind produse de calitate OE direct de la fabricant, in acest mod reusind sa ofere preturi competitive pentru piata de servisare auto.

Ne așteptăm să combinăm tehnologia Internetului de ultimă generație cu tehnologia tradițională de diagnosticare și testare a automobilelor și să rezolvăm problemele întâmpinate în diagnosticarea și testarea automobilelor cu costuri mai mici, eficiență mai mare și modalități mai convenabile.
Ne angajăm să producem cele mai mici produse OBD din lume, cu funcții complete, controlul costurilor la extrem, funcțiile fiind orientate catre perfectiune.

DEALER AUTORIZAT THINKCAR U.S.A, PENTRU DIAGNOZE PROFESIONALE DIN GAMA THINKTOOL, PRIMA DIAGNOZA AUTO DIN LUME CE POATE SCANA TESLA

TRANSPORT ORIUNDE IN EUROPA

SUPORT DEPLIN

Cele mai complete si complexe functii de diagnosticare de la peste 115 producatori de vehicule!

Unic Distribuitor Thinkcar USA in Romania