Comments 0
Uncategorized @ro

Dacă observați că lumina motorului este aprinsă în timp ce conduceți, vă rugăm să nu vă panicați, doar opriți și opriți vehiculul. În mod normal, proprietarul vehiculului personal nu știe cum să facă față acestuia. Deschideți capacul motorului, dar nu știți ce să faceți în continuare. Cu toate acestea, dacă aveți ThinkDriver, puteți utiliza ThinkDriver pentru a finaliza o diagnosticare rapidă. Acesta va afla problema rapid și corect.

Deci, ce este ThinkDriver?

ThinkDriver este un instrument profesional de diagnostic DIY, care nu este doar un scaner OBD II standard. ThinkDriver poate diagnostica întregul sistem de vehicule, care este mult funcțional dincolo de scanerul OBD II normal.

Cum se folosește ThinkDriver?

Este ușor de utilizat acest produs fantastic. Trebuie doar să obțineți un ThinkDriver, să descărcați aplicația ThinkDriver și să vă conectați la contul dvs. (înregistrați-vă mai întâi dacă nu aveți unul). În pagina principală, există patru opțiuni funcționale: diagnosticare completă a sistemului, funcții OBD, lanternă și temporizator de accelerare. Dacă indicatorul luminos de eroare este aprins, puteți conecta ThinkDriver la portul OBD al vehiculului și puteți alege Diagnostic complet de sistem pentru a diagnostica. ThinkDriver va scana automat VIN-ul pentru a identifica modelul și anul vehiculului. Trebuie doar să confirmați și să introduceți diagnosticul complet al sistemului vehiculului, apoi să alegeți conectorul de diagnosticare (majoritatea vehiculelor au 16 coduri PIN, cu excepția câtorva modele). După alegerea modelului și a anului, veți vedea informațiile despre vehicul cu VIN, numele vehiculului, codul modelului, tipul motorului, anul și numărul de cilindri. Faceți clic pe „OK” și va apărea o notificare. Faceți clic din nou pe „OK” și apoi selectați scanarea rapidă completă a sistemului. Poate dura câteva minute. După scanare puteți verifica cu ușurință toate sistemele și dacă există probleme. Selectați sistemul cu cod de eroare. Sistemul motorului, de exemplu, alege sistemele de motor și cutie de viteze, vor exista trei opțiuni: citiți codul de eroare, ștergeți codul de eroare și citiți fluxul de date. Selectați citirea codului de eroare și veți afla cauza defecțiunii. După rezolvarea problemei, alegeți să ștergeți codul de eroare și să opriți lumina de avarie a motorului. În cele din urmă, puteți verifica fluxul de date pentru a vedea dacă vehiculul funcționează normal. După diagnosticarea finalizată, ThinkDriver va furniza un raport de diagnostic detaliat cu toate rezultatele.

Leave Comments