FCA US Security Gateway

În 2018, FCA SUA a implementat modulul Secure Gateway (SGW).Scopul acestei caracteristici de securitate la bord a fost de a asigura numeroasele module de control la bord din spatele unui „firewall” pentru a preveni încălcările de securitate și problemele externe.Numai instrumentele de scanare de diagnosticare aprobate de FCA SUA care au fost validate de FCA și aderă la protocoalele lor de conformitate sunt autorizate să acceseze modulul Secure Gateway.

Fără restricții: diagnosticarea scanării THINKCAR

THINKCAR SUA a colaborat cu FCA SUA pentru a permite tehnicienilor independenți capacitatea de a utiliza instrumentele lor de scanare de diagnostic THINKCAR pentru a efectua proceduri de diagnostic pe vehiculele FCA. ca:

1) Ștergerea DTC-urilor

2) Efectuarea tuturor funcțiilor bidirecționale:

  • Calibrări
  • Reînvață
  • Actuări
  • Ajustări

Fie că sunteți din Statele Unite, Canada sau Mexic, vă oferim acoperire. Toată linia noastră profesională – Instrumentele de scanare THINKCAR au capacitatea de a accesa modulul Secure Gateway și de a efectua aceste diagnostice la nivel înalt

Modele FCA US Security Gateway Module autorizate de instrument de scanare

THINKDIAG

THINKTOOL

THINKTOOL PROS

Introduceți Gateway-ul cu instrumentul de scanare THINKCAR

4 pași pentru a intra pe gateway

Urmați acești pași pentru a vă autentifica instrumentul de scanare THINKCAR cu SGW

1. Înregistrați-vă conturile Shop & Techs pe Autoauth și adăugați utilizatori (Techs) la Shop.

Instrucțiuni pentru proprietarul magazinului: Înregistrați-vă contul de magazin la AutoAuth.Com. Există o taxă anuală de 50 USD pentru fiecare cont de magazin. Șase Utilizatori au acces la contul magazinului și sunteți automat acoperit. Pentru adăugarea de utilizatori suplimentari va exista o taxă anuală de 2 USD. Instrucțiuni tehnice: Înregistrați-vă contul de utilizator individual la AutoAuth.Com. La finalizare, informați proprietarul magazinului despre numele de utilizator și numărul de serie al instrumentului de scanare THINKCAR, astfel încât să vă poată adăuga în contul magazinului.

2. Următorul pas vă permite să adăugați scanerele THINKCAR la profilul magazinului dvs. Acest lucru permite tuturor utilizatorilor din contul magazinului să acceseze SGW cu orice instrument de scanare adăugat.

În acest pas, proprietarul magazinului va putea adăuga instrumentele de scanare THINKCAR ale tehnicianului la profilul magazinului. Acest lucru va permite tuturor tehnicienilor din magazin să aibă acces la SGW cu instrumentul lor de scanare THINKCAR. Selectați THINKCAR ca producător și modelul de instrumente adecvat din meniul derulant și numărul de serie.

3. Acest pas vă asigură că aveți cel mai recent software de diagnostic THINKCAR.

Obțineți software-ul V33.18 sau mai nou în Chrysler în centrul de actualizare dacă vă aflați în abonament sau contactați distribuitorul pentru reînnoire. Actualizați APK în centrul de actualizare: ThinkTool: V2.7.2 sau mai nou ThinkTool Pro Ediție limitată: V1.0.4 sau mai recentă

4. Conexiune la internet, începe diagnosticul acum.

Acest pas este promptul de conectare pentru SGW, unde veți introduce acreditările de autentificare valide de la AutoAuth. Asigurați-vă că aveți o conexiune de rețea stabilă pentru a evita orice probleme de conectivitate și întârzieri. Odată ce ați introdus datele de conectare, ați avea acces la SGW.