Livrarea

EXPEDIEREA COLETELOR SI TRANSMITEREA CATRE CLIENT A NR AWB SE FACE DOAR IN MOMENTUL IN CARE ROMDIAG A RECEPTIONAT IN CONTURILE SALE SUMA INTEGRALA A PRODUSELOR COMANDATE EXCEPTAND CAZURILE IN CARE IN MOD VOLUNTAR ROMDIAG SI CLIENTUL STABILESC O ALTA INTELEGERE.

ROMDIAG EXPEDIAZA PE CHELTUIALA SA INTEGRAL COLETELE CATRE UNIUNEA EUROPEANA PRIN SERVICIUL DE CURIERAT RAPID DHL EXPRESS,TERMEN DE LIVRARE 5 ZILE LUCRATOARE IN UNIUNEA EUROPEANA DE LA DATA EMITERII AWB.

PE TERITORIUL ROMANIEI FOLOSIM TOT PE CHELTUIALA NOASTRA ORICE SERVICIU DE CURIERAT PE CARE CLIENTUL IL ALEGE.

PTR EXPEDIEREA COLETELOR IN UNIUNEA EUROPEANA EXCEPTAND ROMANIA ,COLETELE NU SE EXPEDIAZA IN ZILELE DE SAMBATA SI DUMINICA RESPECTIV SARBATORILE LEGALE DIN ROMANIA.

PTR ZILELE DE SAMBATA SI DUMINICA RESPECTIV SARBATORILE LEGALE PE TERITOIUL ROMANIEI COLETELE EXPEDIATE PTR CLIENTI ROMANI ,ROMDIAG VA ALEGE IMPREUNA CU CLIENTUL CURIERUL DISPONIBIL PTR A CELE ZILE.

ROMDIAG RASPUNDE DE INTEGRITATEA COLETELOR PANA LA PREDAREA DIRECTA CATRE CLIENT,CLIENTUL FIIND OBLIGAT CA LA RECEPTIONARE SA VERIFICE STREA ACESTUIA SI IN CAZ DE NECONFORMITATE SA ANUNTE ROMDIAG IN SCRIS , IN MAXIM 24 DE ORE DE LA RECEPTIONAREA COLETULUI .

IN CAZUL IN CARE CLIENTUL NU FACE O NOTIFICARE SCRISA IN 24 DE ORE PT A ANUNTA RECEPTIONAREA UNUI COLET DETERIORAT, ACESTA SE CONSIDERA A FI RECEPTIONAT IN STARE PERFECTA.

PRODUSELE CARE NU SE AFLA IN STOC SE EXPEDIAZA IN TERMEN DE 10 ZILE LUCRATOARE DE LA SOSIREA LOR IN ROMANIA,CAZ IN CARE CLIENTUL VA FI INFORMAT IN PERMANENTA DE 2 ORI ZILNIC PRIN EMAIL DE STATUSUL PRODUSELOR COMANDATE.