Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Societatea isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni si conditii ” din subsolul paginilor site-ului.
 Compania care administreaza site-ul https://www.romdiag.ro, denumit in continuare ROMDIAG, este societate comerciala S.C. Romdiag S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J22/772/2021 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 43844038.

1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului https://www.romdiag.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea firmei si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site
Compania garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul https://www.romdiag.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
Produsele sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Nu putem oferi nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc, in ce priveste faptul ca nu putem garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Societatea si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul https://www.romdiag.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii marcii importate.
Societatea este direct raspunzatoare pentru eventualele defectiuni ale produselor cumparate din magazinul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina service-ului nostru autorizat atata timp cat sunt in perioada de garantie.
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi
Preturile prezentate includ TVA (19%). Acestea pot include si cheltuielile de livrare daca incasarea transportului este facuta de expeditor, sau nu vor fi incluse in facturare daca transportul este determinat cu plata la destinatar. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata anticipata in cont, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. In cazul in care pretul de transport nu este inclus in factura, acest serviciu va fi facturat de societatea de curierat, in acest caz facturarea trasnportului cat si eliberarea chitantei aferente costului transportului, sunt oferite de firma de curierat.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Romdiag isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Costurile de transport se integreaza in intervalul 10 lei si 19 lei, in functie de zona de livrare in care se afla clientul si serviciile selectate de acesta. Daca clientul adauga serviciul descidere la livrare, acesta se adauga la costul initial al transportului si fiecare costa 2 lei.
Romdiag S.R.L isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul. Revenirea la adresa clientului pentru a doua oara consecutiv nu percepe costuri suplimentare din partea clientului, insa, daca comanda a fost anulata din motivul neprezentarii la ridicare, iar clientul doreste retrimiterea comenzii, atunci costurile suplimentare de livrare, vor fi suportate de clientul in cauza.
In cazul in care un produs este listat la un pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau informatiile despre produsele primite de la furnizorii nostri, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele care prezinta astfel de erori, incluzand cele platite cu cardul unde ulterior se va returna suma in contul bancar respectiv.

6. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. S.C Romdiag nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C Romdiag S.R.L nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului https://www.romdiag.ro
In cazul in care un produs este listat la un pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau informatiile despre produsele primite de la furnizorii nostri, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele care prezinta astfel de erori, incluzand cele platite cu cardul unde ulterior se va returna suma in contul bancar respectiv.

7. Dreptul de returnare si inlocuire a produselor
Clientul are dreptul de a notifica in scris Romdiag.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte urme de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.
Din motive de protectie a sanatatii clientilor si din motive de igiena, returnarea produselor ce fac parte din categorii ce servesc la igiena consumatorului, nu pot fi returnate daca acestea au fost desigilate, folosite sau doar testate. Ne limitam dreptul de a refuza returul produselor de igiena daca la verificarea acestora se constata una din cele trei actiuni mentionate.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@romdiag.ro
Produsele pot fi inlocuite in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestora de catre client. Conditiile de inlocuire sunt aceleasi ca la returnarea produsului. Produsul sau produsele trebuiesc sa fie in buna de folosire, nedeteriorate, zgariate sau sparte. Pachetul in care vine produsul trebuie sa fie complet cu toate accesoriile incluse ce au fost oferite la vanzare. Cutia produsului trebuie sa fie in stare buna si recomandam returnarea produsului in cutia originala a acestuia.

8. Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe https://www.romdiag.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Iasi. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

9. Limitarea raspunderii pentru utilizatori si parteneri
Utilizatorii site-ului inteleg si accepta faptul ca informatiile, datele si materialele postate pe site au de catre parteneri si administratori, au doar caracter informativ si orientativ. Astfel se intelege faptul ca Administratorului site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz sau mod pentru veridicitatea si validitatea continutului site-ului, inclusiv dar fara a se limita la veridicitatea si corectitudinea informatiilor si datelor oferite de utilizatori pe site, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestora.

Este interzisa postarea pe site a oricarui continut care contine mesaje cu limbaj obscen sau vulgar, texte ilegale, amenintari, abuzuri, mesaje rasiste, materiale indecente ori discriminari catre persoane in orice mod si care incalca drepturi si libertati ale oamenilor, potrivit legislatiei in vigoare.

Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice masura a prevederilor din Termeni si Conditii, Administratorul site-ului are dreptul si va putea in mod discretionar sa suspente partial sau total accesul utilizatorului la orice serviciu furnizat de Romdiag.ro, fara niciun fel de atentionari sau notificari in prealabil si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

 


 

10. NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Romdiag are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: de a putea expedia coletele catre dvs.
Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare la crearea facturii si expedierii coletului catre dvs. Refuzul dvs. determină nepreluarea comenzii si netransmiterea coletului catre dvs.

Site-ul https://www.romdiag.ro este inregistrat catre un operator care ofera un domeniu securizat https(secure). Acest aspect confera siguranta datelor clientului, o data introduse pe site, fiind criptate.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Autoritatile competente ale Statului Roman.

_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.